Muškarac u SAD-u prerezao vrat dvogodišnjem sinu jer od njega nije mogao zaspati

Muškarac u SAD-u prerezao vrat dvogodišnjem sinu jer od njega nije mogao zaspati
Foto: Facebook
 
MUŠKARAC iz Chicaga u srijedu je kuhinjskim nožem prerezao vrat svom dvogodišnjem sinu jer je mališan "trčkarao po stanu i držao ga budnim".
 
Rolando Ortiz (37) uhićen je kasno u srijedu nakon što je ubio svog dvogodišnjeg sina Matea Aguaya. Monstrum otac priznao je da je djetetu prerezao vrat kuhinjskim nožem te izjavio da je to učinio "jer je bio vrlo frustriran što nije mogao zaspati", a njegov sin "trčkarao je po stanu i držao ga budnim".
 
Prerezao si žile, stavio djetetovo tijelo u vreću za smeće i pokušao pobjeći
 
Ortiz je zgrabio malenog Matea i kuhinjskim nožem mu je skoro potpuno odrezao glavu, objavila je policija. Detektiv Brendan Deenihan izjavio je jučer da si je Ortiz nakon ubojstva pokušao prerezati žile, "ali se predomislio i zatim stavio djetetovo tijelo u vreću za smeće".
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ortiz je nakon toga pokušao nazvati svoju suprugu kako bi joj rekao što je učinio, ali uspio je dobiti njezinu sestru i njoj je sve ispričao. Ona je kontaktirala Ortizove susjede, koji su ga zatekli u stanu s krvavim rukama i vrećom za smeće u kojoj je bilo tijelo djeteta. Kada su susjedi pozvali policiju, krenuo je bježati.
 
Policija ga je uhvatila oko 80 kilometara dalje od njegovog stana. Optužen je za ubojstvo prvog stupnja.
 
"Zbog ovakvih slučajeva naši službenici ne mogu spavati noćima"
 
"Zbog ovakvih slučajeva naši službenici ne mogu spavati noćima. Mateo je bio premlad za donošenje loših odluka. Mateo je bio premlad da bi izabrao krivi put u životu. Bio je samo nevino dijete koje je izdala osoba u koju nikada ne bi smio sumnjati. Vlastiti otac", rekao je nadzornik policije Eddie Johnson.
 
Ortiz nije imao kriminalni dosje i nikada nije optuživan za nasilje nad svojih ostalih šestero djece. Mateo je bio njegov najmlađi sin. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara