Na cestama dvoje poginulih i šestero teško ozlijeđenih

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila noćas oko ponoći na području Samobora poginuli su vozač motocikla i suvozač, izvijestila je zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila kada je motocikl jamaha zagrebačkih oznaka, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, udario u zaustavljeno teretno vozilo s potrebnom signalizacijom.

Zbog snažnog udarca, na mjestu su proginuli vozač motocikla Mario Škiljan (1981.) i suvozač Alen Hudičec (1980.), koji nije imao zaštinu kacigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon sudara motocikl je sletio niz kosinu, a krhotine s njega lakše su ranile vozača teretnog automobila koji je u tom trenutku bio u blizini. Liječnička pomoć pružena mu je u samoborskome Domu zdravlja.

U nesreći koja se u 23,45 sati dogodila na području Sesveta teško je ozlijeđen vozač golfa zagrebačkih oznaka, koji je zbog nepropisnog prestrojavanja udario u audi A4, također zagrebačkih oznaka. U toj su nesreći još dvije osobe teško ozlijeđene, a dvije lakše.

Nakon sudara golf se zarotirao na kolniku, skliznuo s njega, udario u ogradu, odbio se od nje i ponovno vratio na kolnik. U tom su trenutku iz njega ispali vozač i putnici. Zbog snažnog udarca u ogradu, krhotine su oštetile dva automobila - parkirani VW polo i mercedes 190. Tekućina iz motora, koji je otpao, prsnula je na pješakinju (1988.) koja je bila na pločniku.

Teško ozlijeđenom putniku (1989.) pomoć je pružena u Klinici za traumatologiju, drugome (1989.) na Rebru, a dvoje putnika (1990. i 1989.) lakše je ozlijeđeno i liječnička pomoć pružena im je u Klinici za traumatologiju. Teško ozlijeđeni vozač (1985.) zadržan je na liječenju u Kliničkoj bolnici "Dubrava".

Index.hr/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara