Na Kaluđerovića očevim automobilom naletio 15-godišnjak

ISTARSKI junak Petar Kaluđerović teško je ozlijeđen u jučerašnjoj prometnoj nesreći. Policija je utvrdila kako je na njega, očevim automobilom, naletio 15-godišnjak.

Kako javlja Regional Express, policiji je potragu za mladićem, koji je pobjegao s mjesta nesreće, olakšala snimka jednog turista, koji se ondje zatekao.

Do nesreće je došlo kad je 15-godišnjak izgubio kontrolu nad očevom Opel Vectrom, prešao na suprotni kolnički trak, i prednjim dijelom automobila pokupio motocikl kojim je upravljao 55-godišnji Kaluđerović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić, koji je unatoč činjenici da nema vozačku dozvolu, često, bez očeva znanja, "posuđivao" automobil, nakon nesreće se dao u bijeg, a teško ozlijeđenog Kaluđerovića je ostavio da leži na cesti, tako da je taj istarski junak ondje umalo iskrvario.

Podsjetimo, Kaluđerović je dobitnik Vjesnikove plave vrpce za spašavanje više od stotinu turista koje je orkanska bura odsjekla od svijeta na otočićima Cej i Fenera. U cijeloj je Hrvatskoj poznat po svojoj bezgraničnoj hrabrosti i humanizmu.

I.M.
Foto: Saša Brnabić/Vjesnik

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara