Nađena bomba u kući u kojoj je monstrum ubio djecu, majka na psihijatriji

Nađena bomba u kući u kojoj je monstrum ubio djecu, majka na psihijatriji
Foto: KLix.ba

LEILA Sović je završila u boolnici. Majka troje djece koju je sinoć u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, a onda se objesio, nakon stravične tragedije hospitalizirana je u bolnici u Bihaću.

Majka prenoćila na psihijatriji

Kako javlja Dnevni Avaz, ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka. Liječnici su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom.

"Prenoćila je na Odjelu psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se dogodilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili liječnika kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplicirala", kazali su iz bihaćke bolnice.

Tijela svirepo ubijene djece, kao i njihovog oca Admira, prevezena su istu bolnicu kako bi se nad njima obavila obdukcija. 

Mjesto zločina još osigurava bihaćka policija. 

U kući u kojoj je monstrum ubio svoju malu djecu pronađena bomba

Prilikom vršenja očevida u kući u kojoj je počinjeno ubojstvo troje djece u bihaćkom naselju Mali Lug pronađena je i eksplozivna naprava. Riječ je o bombi, potvrđeno je iz tužiteljstva Unsko-sanskog kantona, a prenose bosanskohercegovački mediji.

Iz tužiteljstva su naveli da su sinoć oko 17 sati zaprimili dojavu o pronađenim tijelima troje djece i muškarca u mjestu Mali Lug, nakon čega je na lice mjesta izašla dežurna tužiteljica, kao i pripadnici ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Očevid je započeo oko 20 sati, međutim zbog nepredviđenih okolnosti, u jednom trenutku je bio prekinut. Završio je oko 23 sata.

"Dežurna tužiteljica je na licu mjesta, prilikom vršenja očevida, uočila eksplozivnu napravu – bombu, zbog čega je odmah pozvan vještak balističke struke koji je bombu deaktivirao", istaknuli su iz tužiteljstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara