Nađeno tijelo dvogodišnjeg dječaka kojega je u Disney Worldu u Orlandu napao krokodil

Nađeno tijelo dvogodišnjeg dječaka kojega je u Disney Worldu u Orlandu napao krokodil

Screenshot: YouTube

POLICIJA je pronašla tijelo dvogodišnjaka kojega je za posjeta Disney Worldu u Orlandu napao aligator i odvukao u vodu pred očima njegove obitelji, izvijestila je postaja CNN.

Dječaka je u utorak navečer, dok se igrao na rubu jezera, napao aligator i odvukao u vodu unatoč pokušajima njegovih roditelja da ga spase. Procjenjuje se da je aligator bio dug od 1,2 do dva metra.

Ranije su pripadnici službi za nadzor divljih životinja uhvatili i ubili pet aligatora u laguni no pokazalo da se da ti aligatori nisu napali dječaka.

Agencija Dpa je izvijestila da je dječakovo tijelo nađeno cijelo u blizini mjesta napada, što je šerifa Orange Countyja Jerryja Demingsa navelo na zaključak da je dječak utopljen. "Za mene nema sumnje da je aligator dječaka utopio", izjavio je Demings.

Spasilačke skupine su od utorak navečer pretraživale umjetno jezero Seven Seas Lagoon, duboko do četiri metra, a odmaralište je zatvorilo svoje plaže i marine.

U potrazi, u kojoj su korišteni i sonari,  sudjelovalo je oko 60 policajaca i stručnjaka za divlje za životinje, hellikopteri i ronioci.

Grand Floridian je luksuzni resort u vlasništvu Disneya i nalazi se blizu tematskog parka Magic Kingdom.

Aligatori žive diljem Floride i važan su dio ekosustava bara, močvara, rijeka i jezera.

Od 1948 ti su gmazovi u toj američkoj saveznoj državi ubili 48 ljudi,  kažu stručnjaci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara