Nađeno tijelo Hrvatice nestale u Berlinu

Nađeno tijelo Hrvatice nestale u Berlinu
Foto: Polizei
 
NJEMAČKA policija objavila je kako je jučer ujutro pronađeno tijelo Hrvatice koja je nestala 12. travnja. Njeno tijelo nađeno je u rijeci Spree kod Schlesische Strasse, na granici Kreuzberga i Friedrichsheia.
 
Njemački mediji proteklih su dana pisali da je bolovala od depresije. Uzrok smrti se istražuje.
 
Podsjetimo, Danijela Velić, 29-godišnja Hrvatica koja je živjela i radila u Berlinu, posljednji je put viđena kako izlazi iz restorana u kojem je radila, u blizini željezničke postaje Bundesplatz. Bilo je to u četvrtak 12. travnja oko 22:15.
 
Bila je na pragu 30. rođendana
 
U trenutku nestanka Danijela je bila odjevena u crnu kratku kožnu jaknu, svijetle traperice i šal, na nogama je imala tenisice i nosila je crnu žensku torbu. Za dva tjedna, 5. svibnja, proslavila bi 30. rođendan. Rodila se u Pakracu.
 
Njezina sestra Dijana obavijestila je berlinsku policiju, zvala je sve gradske bolnice i raspitivala se među prijateljima, no nije bilo traga nestaloj.
 
"Na mobitel se ne javlja, isključen je. Danijela je trebala krenuti iz restorana na Bundesplatzu u kojem je radila, najprije S-Bahnom do Landsberger Allee pa potom tramvajem do Lichtenberga, gdje živi. No kući nije došla. Nitko ne zna je li uopće ušla u vlak i je li uopće i kamo krenula", kazala je njezina sestra Dijana.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara