Najava vijesti na HTV-u prekinuta jer je pozlilo snimatelju?

Najava vijesti na HTV-u prekinuta jer je pozlilo snimatelju?

NA samom završetku HRT-ove emisije "Otvoreno" gledatelji su bili svjedoci neobičnog incidenta koji se zbio u HRT-ovom studiju odakle su se emitirale noćne vijesti.

Nedugo nakon što se Bago iz svog studija uključio u studio HRT-ovog deska, voditeljica Katarina Periša Čakarun je počela najavljivati vijesti. Međutim, njena najava nije dugo potrajala. Iznenada se čuo nečiji neartikulirani urlik, kamera se zatresla i počela snimati plafon. Nakon nekoliko sekundi je krenula već ranije pripremljena najava, a gledatelji su ostali uskraćeni za informaciju što se to zapravo dogodilo.

Na HRT-u smo večeras pokušali doznati što se točno dogodilo, na što su nam u centrali na Prisavlju kazali "kako je sve u redu" te da "se ništa nije dogodilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ipak neslužbeno doznajemo, snimatelju je tijekom izravnog prijenosa pozlilo te se srušio na pod. Na Prisavlju se ubrzo pojavila i Hitna pomoć, što nam je od voditelja smjene u centru 94 i potvrđeno. Pacijent je, kako nam je rečeno, prevezen u Vinogradsku bolnicu na neurologiju.

K.C./R:R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara