Najmoćniji MP3 player na svijetu

BANG&OLUFSEN MP3 player doživio je potpunu nadogradnju od strane svojih inovativnih inženjera bez dodatnog faceliftinga. Zadržavajući aluminijski, lagani i prepoznatljivi izgled džepnog playera digitalne glazbe s nepostojećim unutarnjim pokretnim dijelovima, onemogućena je pojava vibracija pri najžešćim fizičkim aktivnostima.

Masa od 90 grama poliranog nehrđajućeg aluminija dobila je potpuno izmijenjen procesor, dvostruku bolju brzinu rada, novi software, te Li-Ionsku bateriju za preko 15 sati neprekidne glazbe.

Usavršavanjem procesora i softwarea vidljiva je razlika u još boljoj zvučnoj kulisi na najboljim slušalicama na svijetu, ali i u samom radu i produkciji glazbe.

Poboljšanjem samog playera, kvalitetom i izuzetnim dizajnom tvornica je ponovo dokazala da je B&O jednstven i stvoren za posebne. To je prepoznala najluksuznija tvornica Louis Vuitton, te posebno za player izradila paletu torbica. Bilo da ste u večernjem izlasku ili na ekskluzivnom primanju savršenstvo kožne torbice s remenčićima uvijek ćete uskladiti uz prepoznatljivu žarko crvenu ili smeđu boju. Ukoliko ste aktivni sportaš, vodootporna torbica služiti će više nego i njezina osnovna namjena.

Posebno dizajnirana Louis Vuitton torbica košta 6.000 kuna, a cijena kompleta BeoSound 2 playera (player, slušalice, punjač, instalacijski CD, torbica, špagica) iznosi 3.790 kuna.

Na prezentaciji novog playera sinoć su na terasi zagrebačkog Bulldog puba svi uzvanici imali prilike zaviriti u žuti i crveni Ferrari te crni luksuzni Audi A8. Posebno je interesantan bio Ferrari čije neke od modela imaju ugrađen Bang&Olufsen audiosustav.

Kako uzvanici nebi ostali praznih ruku, organizatori su pripremili nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada bila MP3 player, a sretnog je dobitnika izvukao Relja Bašić.

Najbolji MP3 player na svijetu u Louis Vuitton torbici nosili su manekenke Iva Jerković, Paola Poljak, Nives Čanović, Antea Kodžoman, Fani Stipković, Mirna Maras, Darija Crnjaković, Petra Friganović, Zorica Pupovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara