Nakon što je zlostavljao dijete ugrizao policajca

POLICIJSKA uprava zagrebačka izvijestila je jutros da je jučer na području Maksimira, u naselju Ravnice, 46-godišnji muškarac, u obiteljskom stanu bez ikakvog povoda nasrnuo na šestogodišnjeg sina, i pokušao ga zadaviti, u čemu ga je spriječila njegova majka (dječakova baka), a, po dolasku policajaca, muškarac je jednog policajca ugrizao.

Incident se dogodio između 12 i 13 sati, a po dolasku na mjesto događaja policijski službenici pokušali su riječima smiriti razjarenog muškarca, no on se na to oglušio, odgurnuo jednog policijskog službenika i ugrizao ga za lijevu ruku, nakon čega su nad njim policajci uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, rekao je operativni analitičar PU zagrebačke Davor Tor na konferenciji za novinare,

Dječaku je liječnička pomoć pružena u Bolnici za zaštitu majki i djece, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Osumnjičenom i policijskom službeniku pomoć je pružena u KBC Rebro, gdje je utvrđeno da su također lakše ozlijeđeni.

Osumnjičeni je zadržan na liječenju, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog gore navedenih djela, izvijestio je Davor Tor.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičeni psihički bolesnik.

PU zagrebačka izvijestila je i da je nakon kriminalističke obrade uhitila hrvatskog državljanina koji je na svom posjedu u Markuševcu uzgajao indijsku konoplju. Pronađeno je 95 zrelih stabljika koje su bile spremne da se od njih pripravi droga marihuana, koja bi na zagrebačkom narko tržištu vrijedila i do 100 tisuća kuna. Uzgajivač marihuane do sada nije bio u policijskim evidencijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara