Napili se pa napali policajce i vikali im da su "ustaška policija"

U NEDJELJU su kod Kistanja dvojica pijanih Zadrana, u dobi od 26 i 32 godine, bez povoda napala i izvrijeđala dvojicu policajca, pritom ih nazivajući "ustaškom policijom", prenosi Media servis.

Pijani 32-godišnjak je policajcima vikao: "Vi ste ustaška policija", a potom "nastavio s uvredama uz spominjanje bliže i dalje rodbine i spolnih organa". U vrijeđanju je cijelo vrijeme koristio i pridjev "ustaško".

Policijski službenik ga je upozorio da prestane te ga zatražio osobnu iskaznicu, na što je 32-godišnjak podivljao i udario ga. Kako bi ga spriječili u daljnjem divljanju, policijski službenici su bili prisiljeni upotrijebiti silu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je razbjesnilo drugog mladića, 26-godišnjaka, koji je čelom udario drugog policijskog službenika. Policijskim službenicima su u pomoć priskočila dvojica Kninjana.

U sukobu su policajci zadobili lakše tjelesne ozljede. Pijani mladići su uhićeni te će protiv njih biti podignuta kaznena prijava zbog zločina iz mržnje i sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara