Napokon dobre vijesti: Potraga za poslom nikad nije bila lakša!

Sponzorirani članak

POSAO.HR, internetski portal za zapošljavanje, prije par dana javnosti je predstavio svoje novo lice. Osim novog dizajna koji je znatno svježiji i moderniji,  uvedene su i druge novosti koje će korisnicima olakšati traženje posla i učiniti ga jednostavnijim.

Za uspješnu potragu za poslom svakako je neophodan dobar životopis i kvalitetno napisana molba za posao, a upravo o tim temama možete doznati više u rubrici Savjeti.

Ako već radite i želite ostati u korak s najnovijim trendovima, tu je rubrika Karijera u kojoj ćete naći članke i zanimljivosti vezane za radno okruženje i tržište rada.

Inače, predstavljanje novog dizajna poslužilo je i kao idealna prilika za osvrt na dosadašnje uspjehe ovog popularnog portala, a posebno se ističu dvije brojke. Tako je od osnivanja 2002. godine pa do danas objavljeno preko 203.000 oglasa i više od 56.000 životopisa. U praksi to znači da se svakih 18 minuta objavljuje novi oglas, a svakih 60 kandidati upišu novi životopis u bazu!

Za kraj, ekipa iz Posao.hr  vas poziva da pratite najnovija događanja i zanimljivosti na portalu putem popularnih društvenih mreža Facebook i Twitter. Ako se požurite možete osvojiti i zanimljivu nagradu koja čeka nekog od prvih 1000 fanova/followera!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara