NASA-in partner: Vanzemaljci su među nama, vlade vam to skrivaju

NASA-in partner: Vanzemaljci su među nama, vlade vam to skrivaju
Screenshot: YouTube
 
AMERIČKI milijarder koji trenutno radi s NASA-om na novoj svemirskoj letjelici izjavio je kako vjeruje da među nama žive skriveni inteligentni izvanzemaljci.
 
Robert Bigelow (73) je u CBS-ovoj emisiji 60 Minutes opisao "bliski susret" svojih bake i djeda dok su se vozili cestom izvan Las Vegasa.
 
"Svjetske vlade skrivaju izvanzemaljce na Zemlji zbog religije i zakona"
 
"NLO je zaista ubrzao i došao im do lica. Zatim se pod pravim kutom odbio u daljinu", ispričao je Bigelow. Rekao je zbog tog događaja postao opsjednut izvanzemaljcima te da je i sam doživio bliske susrete, ali nije ih opisao.
 
Bigelow je također rekao da vjeruje u teoriju zavjere koja tvrdi da američke i ostale svjetske vlade znaju da su izvanzemaljci stigli na Zemlju, ali to skrivaju zbog straha na utjecaj na religiju i vladavinu prava.
 
"Ništa neće promijeniti ono u što sam siguran"
 
Novinarka Lara Logan upitala ga je: "Nije li riskantno to što u javnosti govorite da vjerujete u NLO-e i izvanzemaljce?" 
 
Bigelow je odgovorio: "Uopće me nije briga. To neće baš ništa promijeniti. To neće promijeniti ono u što sam siguran."
 
Na pitanje vjeruje li da ćemo se susresti s drugim oblicima inteligentnog života u svemiru, Bigelow je odgovorio da ih ne trebamo nigdje tražiti jer su već ovdje, "svima pod nosom". 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara