Nastavljaju se rotacije unutar Agrokora: Direktor Vupika ide na čelo Belja

Nastavljaju se rotacije unutar Agrokora: Direktor Vupika ide na čelo Belja

Foto: Arhiva

NAKON što je prošlog tjedna Agrokor izvijestio o promjenama u upravama Tiska, Velpro centra i Leda, danas stižu nove vijesti o rotacijama na upravljačkim mjestima u toj kompaniji.

Od 1. prosinca mjesto predsjednika Uprave Belja preuzima Davor Bošnjaković, dosadašnji član Uprave Belja za industriju i direktor Vupika, a na njegovo mjesto u Vupiku dolazi Goran Miličević, dosadašnji rukovoditelj vinogradarstva i vinarstva.

Sadašnji predsjednik Uprave Belja Dalibor Poznić preuzima funkciju izvršnog direktora Agrokora za regiju Slavoniju i Baranju.

"Poljoprivredne kompanije Agrokora baza su sljedivosti proizvodnje cjelokupnog sustava pa su u zadnjih nekoliko godina uložena značajna financijska sredstva u modernizaciju, nove tehnologije i edukaciju zaposlenika. S ciljem daljnjeg unapređenja poslovanja i praćenja noviteta u segmentu poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije dodatno su ojačani rukovodeći timovi u kompanijama Belje i Vupik", navodi se u priopćenju Agrokora o najnovijim kadrovskim promjenama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara