Nastavljeno suđenje Smiljani Srnec, danas svjedoče vještaci

Nastavljeno suđenje Smiljani Srnec, danas svjedoče vještaci
Foto:: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

DANAS se nastavlja suđenje Smiljani Srnec za ubojstvo sestre Jasmine Dominić čije je tijelo nakon gotovo 19 godina pronađeno u škrinji u obiteljskoj kući Srnec. Suđenje se nastavlja na Županijskom sudu u Varaždinu. 

Danas na suđenju svjedoče vještaci koji će predstaviti svoje nalaze.

Podsjetimo, glavna rasprava počela je prošlog utorka. 

Suđenje počelo prošli tjedan

Glavna rasprava započela je u utorak. Tada je otkrivena strategija njene obrane, čini se da će sumnju baciti na oca.

I dok tužiteljstvo tvrdi da je Smiljana Srnec jedina mogla počiniti jedno od najintrigantnijih ubojstava posljednjih godina – ne toliko zbog pet udaraca tupim predmetom u lijevu stranu glave, koliko zbog dva desetljeća skrivanja leša u zamrzivaču u obiteljskoj kući – strategija je obrane da baci sumnju na nekog drugog počinitelja.

"Činjenice koje zahtijevaju razjašnjenje su: vrijeme kada je žrtva posljednji put viđena živa, tko je lagao i prikrivao istinu u obitelji Dominić, tko je sve živio u obiteljskoj kući, tko su bile agresivne osobe u obitelji, je li okrivljena mogla sama pohraniti tijelo žrtve", rekao je u uvodnoj riječi Krešimir Golubić, odvjetnik Smiljane Srnec optužene da je ubila svoju sestru Jasminu Dominić i njen leš sakrila u zamrzivač koji nitko nije otvarao 19 godina. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara