Natascha Kampusch vodi talk show, prvi gost Niki Lauda

U OSAM i pol godina zatočeništva televizija je bila  njen jedini prozor u svijet, a sada Natascha Kampusch kreće s karijerom televizijske voditeljice.

Emisija se zove "Natascha Kampusch razgovara...", talk show koji će se prikazivati nedjeljom na kabelskom kanalu Puls4. Na uvodnoj špici, koja je zasad jedina prikazana, Kampusch tipka na laptopu, ulijeva vodu u čašu i smješka se kameri dok je šminkerica uređuje za nastup.

Odjevena je u ružičasto, svoju omiljenu boju. "Toliko je toga napisano o meni i toliko je ljudi zanimao moj život. Smatram ovo svojim novim izazovom", kazala je za austrijske medije. Nataschu Kampusch je s osam godina zatočio Wolfgang Priklopil koji se, nakon što je pobjegla, bacio pod vlak. Međutim posao voditeljice za nju nije nikakvo iznenađenje jer je, otkad je krenula s oporavkom, govorila kako želi raditi u medijima premda još nije završila ni srednju školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je pokazala interes za fotografiju, glumu i umjetnost. Puls4 neće njene intervjue, u trajanju od 50 minuta, prikazivati izravno te ne žele otkriti koliko novca će Natascha dobiti. Njen prvi gost bio je slavni austrijski vozač  Formule 1 Niki Lauda. "Ispočetka joj nisam baš vjerovao, zbog manjka iskustva u tom poslu, međutim bila je jako profesionalna. Pitala me je pitanja koja nitko dotad nije", kazao je Lauda za Kurier.

J.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara