Nedaleko od Bundeka pronađen leš

NA PODRUČJU Novog Zagreba, u Andrićevoj ulici, nedaleko od jezera Bundek, jučer oko 14.30 sati pronađen je nepoznati muški leš u djelomično mumificiranom stanju, izvijestili su danas u zagrebačkoj policiji.

Na tijelu nisu uočene vidljive ozlijede koje bi ukazivale na nasilnu smrt, kao ni dokumenti kojima bi se utvrdio identitet.

Nakon očevida mrtvo je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi utvrđivanja identiteta te okolnosti i uzroka smrti.

Policija je izvijestila i da je jučer ispod nadvožnjaka u Zaprešiću oko 7.30 sati preminula petomjesečna djevojčica, gdje je zajedno s roditeljima prenoćila. Nesretna djevojčica je imala srčanu manu i bolovala od Downovog sindroma. Mrtvo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nesreći koja se dogodila jučer između 14 i 16 sati kod Pokupskog u Brajkovićima poginuo je vozač traktora, rečeno je na konferenciji za novinare. Traktor, kojim je upravljao Tomislav Brajković (1981.), zbog proklizavanja kotača prilikom okretanja na strmom dijelu njive prevrnuo se i prignječio vozača.

Od zadobivenih ozljeda vozač traktora je na mjestu preminuo, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu.

(Hina) mp ln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara