"Nemam veze sa maltretiranjem Valentine Tasić"

IGOR JERKOVIĆ, policajac kojega je Valentina Tasić optužila za maltretiranje, tvrdi kako je istina u potpunosti drugačija.

Podsjetimo Valentinu Tasić je u Splitu nakon subotnjeg izlaska zaustavila policijska patrola, te je morala napravi alko-test. Nakon što je ustanovljeno da Valentina ima 0,12 promila alkohola u krvi, naplaćena joj je kazna i oduzeta vozačka dozvola.

Ona je zatim za Slobodnu Dalmaciju rekla da nema primjedbi na rad policije, koliko na činjenicu da se u postupak umiješao Igor Jerković, djelatnik Druge policijske postaje u Splitu. Dodala je i kako je on podivljao, te da "tko zna što bi joj se dogodilo da su ostali sami".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Jerković Indexu je poslao demanti njene priče, te tvrdi kako on nema veze s njenim navodima, te da s njom niti njenom obitelji nije imao nikakav kontakt, osim što je bio svjedok na sudu kada je njena majka napala treće susjede. Dodaje kako nije niti u kakvom sukobu s njenom obitelji.

"Navedene noći, kada je policija zaustavila imenovanu, ja uopće nisam bio u službi, a i inače ne radim poslove policajca na ulici. Već 13 godina ne radim na terenu, ja sam šef smjene u Prvoj policijskoj postaji Split i nikada ne napuštam ured." - dodaje Jerković.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara