Nepoznati auto naletio na curicu u Zagrebu, policija traži pomoć

Nepoznati auto naletio na curicu u Zagrebu, policija traži pomoć
Ilustracija: Igor Soban/PIXSELL

POLICIJA je objavila kako je jučer nepoznati automobil naletio na djevojčicu te kako traže pomoć svjedoka.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 12 sati kada se djevojčica kao pješakinja kretala uz južni rub kolnika Dobranske ulice u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Koranskom ulicom prelazila je kolnik Dobranske ulice u smjeru sjeveroistoka prema nogostupu sa zapadne strane kolnika Koranske ulice.

Tada je na nju prednjim dijelom naletio osobni automobil, crne boje, nepoznate marke i registarske oznake, kojim je upravljao nepoznati vozač, a kretao se Koranskom ulicom u smjeru sjevera. U navedenom raskrižju skretao je lijevo na kolnik Dobranske ulice u smjeru zapada kada je naletio na dijete - pješakinju koja je pritom pala na kolnik.

Policija traži pomoć građana
 
Nakon prometne nesreće nepoznati se vozač zaustavio, te je iz vozila izašla suvozačica koja se obratila pješakinji, ponudila joj liječničku pomoć, što je tada dijete - pješakinja odbilo. Nakon toga oboje su otišli s mjesta događaja. Naknadno je djetetu - pješakinji liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, policija moli svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-410 ili 192. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara