IMAMO DOKUMENT DORH zatražio, a sud odobrio blokadu imovine Ivice Todorića

IMAMO DOKUMENT DORH zatražio, a sud odobrio blokadu imovine Ivice Todorića

Foto: Hina, Index

KAKO smo neslužbeno doznali, DORH je zatražio zamrzavanje imovine Ivica Todorića do okončanja postupka. Vrlo brzo nakon što smo doznali navedenu informaciju stigla nam je i potvrda.

Imanje od 55 tisuća kvadrata nije jedino koje je blokirano

Naime, došli smo do dokumenta na kojemu je vidljivo kako je jučer na dijelu Kulmerovih dvora koji je u vlasništvu Ivice Todorića upisana zabilježba prema kojoj se Ivici Todoriću zabranjuje otuđenje ili opterećenje nekretnine. Kako je vidljivo iz dokumentacije blokada imovine ne odnosi se samo na dio dvorca već na cijelo imanje u suvlasništvu Ivice Todorića a riječ je od oko 55 tisuća kvadratnih metara.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako doznajemo, to nije jedina imovina Ivice Todorića na koju je stavljena zabilježba DORH-a. Radi se o još nekim nekretninama koje glase na Ivicu Todorića, a nalaze se izvan Zagreba, točnije u Kloštar Ivaniću, Čazmi i Kutini.

Podsjetimo, kako obitelj Todorić još od travnja ove godine radi sve kako bi prebacili svoju imovinu na druge osobe. Primjerice maloljetnoj kćeri Ive Balent prebačen je stan u Voćarskoj ulici u Zagrebu. Todorićev sin Ivan naglo je prodao luksuznu vilu u Dubrovniku i to svojim kumovima.  Samo imanje Kulmerovih dvora ravnomjerno je raspoređeno na Ivicu Todorića i njegovu djecu. 

Neuobičajen postupak

Zatražili smo komentar Jadranke Sloković, odvjetnice Ivice Todorića, koja nam je kratko odgovorila kako - nema komentara.

Vrijedi spomenuti kako je uobičajeno da DORH izvijesti o tome da je zatražio zamrzavanje nečije imovine, no ovaj puta to niti u jednom priopćenju nije spomenuto. Ništa o tome nam nije mogao reći niti glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu. Također, ništa nam nije htjela komentirati niti glasnogovornica DORH-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara