Nestala PR agentica Martina Horvat viđena u Beogradu?

Nestala PR agentica Martina Horvat viđena u Beogradu?

Tekst: I.Kri.
Foto: Damir Glibušić (Cropix), Facebook

PREMA podacima njezina dečka Saše Leskovčanina, nestala PR agentica Martina Horvat viđena je u subotu na željezničkom kolodvoru u Beogradu.

Leskovačninu je tu informacije dojavio prijatelj kojega je angažirao u potrazi za Martinom. "Pokrenuo sam sve veze i poznanstva, sve motoklubove u Hrvatskoj i brojnim drugim zemljama, i danas mi je prijatelj rekao da je Martina viđena u Beogradu", kazao je Saša Leskovčanin, piše Jutarnji list. On tvrdi da bi otišao u Beograd da mu policija nije oduzela putovnicu.

Martinina majka zamolila Sašu da se iseli iz stana u Laništu

Leskovčanin je bez svoje putovnice ostao zato što se dugo sumnjalo kako je on ubio i sakrio svoju djevojku. Policija još ne potvrđuje informaciju o tome da je Horvatova viđena u glavnom gradu Srbije. Leskovčanin kaže da je već danima na apaurinima te da u njihov zajednički stan ne može, jer ga je policija zapečatila. Martinina majka mu je rekla da se iseli iz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spavam kod konobarice iz kafića na Laništu i ne znam dokad će trajati ovaj užas", kazao je Saša te dodao da zove sve koje poznaje i lijepi plakate po gradu kako bi se njegova djevojka što prije pronašla. Nakon njezina nestanka u medijima su napisane mnoge priče o Sašinoj brutalnosti prema Martini.

Martina u Srbiji traži ubojicu svoga oca

Menadžer Duško Srijemac je izjavio da mu se Martina nekoliko puta požalila da je Saša nasilan prema njoj, a čak joj je dvaput repetirao pištolj u usta. Navodno ju je Saša prošle godine istukao te joj uzeo novac i ključeve od stana. Leskovčanina je nakon nestanka policija uhitila te se tijekom ispitivanja ozlijedio pa je završio u Psihijatrijskoj bolnici u Vrapču. Nakon izlaska iz bolnice tvrdi da Martinu voli te da je nije ubio, a navodno je pokrenuo i opsežnu potragu za njom.

Martina Horvat je iz svog stana na zagrebačkom Laništu nestala 13. ožujka i otad je policija traži. U posljednje vrijeme su se pojavile priče da je otišla u Srbiju kako bi pronašla muškarca koji je 1991. godine u Vukovaru ubio njezina oca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara