Nestali dječak u Šibeniku nakon deset dana pronađen mrtav

IVAN GULIN, petnaestogodišnji štićenik šibenskoga Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži sa smetnjama u razvoju, koji je nestao prije deset dana, pronađen je danas mrtav u uvali Paklena u šibenskoj luci, priopćila je danas šibenskokninska policija.

Policiji je oko 13 sati jedan građanin telefonom javio da uz obalu u uvali Paklena pluta mrtvo tijelo. Na temelju osnovnih osobnih obilježja, odjeće i u njoj pronađenih dokumenata utvrđeno je da je riječ o nestalom Ivanu Gulinu. Nakon obavljenog očevida njegovo je tijelo prevezeno na Odjel patologije šibenske Opće bolnice, a uzrok smrti nije priopćen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ivan Gulin je nestao 31. siječnja ove godine na putu od Centra za odgoj i obrazovanje djece sa smetnjama u razvoju, u kojem je pohađao nastavu, prema svojoj kući u 15 kilometara udaljenom selu Konjevratama, u koje je putovao autobusom.

Policija je od tada tragala za nestalim mladićem. Policajci su pregledali cijelu šibensku okolicu, a interventne postrojbe su prije šest dana pretražile i more u šibenskoj luci, ali nikakav trag do danas, kada je pronađen mrtav, nisu otkrili. Dječak je imao i epilepsiju pa se još više strahovalo za njegovu sudbinu jer od dana kada je nestao nije uzimao lijekove, a morao je biti stalno pod terapijom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara