Netko ženama u SAD-u ostavlja istu poruku na automobilima, širi se panika

Netko ženama u SAD-u ostavlja istu poruku na automobilima, širi se panika
Foto: Facebook

IAKO je ljubavno pismo najčešće lijepa gesta, to se ne može reći za poruke koje žene iz okruga Newark u Delawareu dočekuju na automobilima. Ova pisma potpisuje isti čovjek, što je otkriveno kada je jedna od njih na društvenoj mreži podijelila pismo koje ju je dočekalo na vjetrobranu poslije kupovine u lokalnom supermarketu, pišu News.com.au.

Naime, Brianna Medley je na svom profilu na Facebooku objavila fotografiju pisma koje potpisuje izvjesni Alex, koji je na kraju poruke ostavio i svoj broj mobitela.

"Zdravo, vidio sam te dok smo se parkirali i mislim da si stvarno slatka. Nisam siguran jesi li zauzeta, ali možda bismo se mogli dopisivati", piše na ceduljici koju je ona objavila naglasivši prijateljima da moraju pročitati sadržaj pisma i upozorivši sve da u njenom gradu Newarku postoji čovjek koji ide okolo i ostavlja ženama slična pisma na automobilima.

"On vozi crveni auto s četvero vrata, a poruka me je dočekala ispred trgovine u 7 ujutro, dok ju je Raven Angelique našla na parkingu poslije odlaska u teretanu", piše u Brianninoj objavi.

Ovaj njen post podijeljen je nekoliko stotina puta, a svi su se složili da su poruke koje žene dobivaju jezive, dok su se u komentarima pojavile još dvije fotografije sličnih pisama.

Nekoliko žena napisalo je da su ih poruke dočekale nakon izlaska iz teretane, dok su ih druge našle na automobilima nakon izlaska iz iste trgovine u kojoj je bila i Brianna.

"Prije mjesec dana dobila sam istu poruku. To se dogodilo jedinog dana kada se moj dečko i ja nismo vozili zajedno na posao", napisala je jedna djevojka.

Druga od njih tvrdi da on sigurno sjedi u automobilu i gleda žene dok čitaju njegove poruke i očekuje njihovu reakciju.

Neke od njih su pokušale nazvati broj koji je ostavio na kraju poruke, ali je korisnik stalno bio nedostupan ili mu je mobitel bio isključen.

Iz policijske postaje ovog okruga ženama poručuju da budu oprezne, iako u ovim porukama nema očiglednih znakova kriminalnog ponašanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara