Neviđeno, SDP-ovci Kerumu kupuju vrijeme za povratak HDZ-ovaca i proračun?!

Foto: Jadran Babić/Cropix

NEVIĐENA blamaža u Splitu! Oporbeni vijećnici SDP-a i HNS-a sasvim jasno vide situaciju u Vijećnici i da Kerum nema dovoljno ruku za izglasavanje rebalansa proračuna, no unatoč tome ne žele zašutjeti i nastavljaju vrlo iscrpno debatirati.

Da zašute, točka bi se morala staviti na glasanje. Sasvim sigurno, u tom slučaju od rebalansa ne bi bilo ništa, jer se još uvijek očekuje povratak HDZ-ovaca sa sastanaka Gradskog odbora na kojem bi šef Duje trebao kazati da moraju biti uz Keruma jer Jaca tako želi.

Kupuju vrijeme

Ispada tako da SDP-ovci i HNS-ovci kupuju vrijeme Kerumu do povratka HDZ-ovaca, koji je sasvim neodređen i neizvjestan pošto se računa da će se u Sinjskoj razviti vrlo žučna rasprava o nalogu šefice Jace, koja je i bez toga već dovoljno uzrujala splitske HDZ-ovce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baja i Duje: Kerume, daj sve krafne!

Možda je i bolje da se Kerum danas maknuo iz Splita i potražio utjehu kod predsjednika Josipovića. Ovo Indexu smrdi na još jedan reket splitske "oporbe", koja se javno pljuje, a tajno šuruje. Čini se da su dr. Duje i Baja stisli Keruma uza zid i traže da im isporuči sve krafne koje još ima uza se...

Nevenka: Ručak!

Trenutno je Nevenka spasila situaciju. Kad je vidjela da nema druge, potjerala je vijećnike na ručak! Valjda će se HDZ-ovci vratiti dok se isprazne tanjuri. Ako ne, opet će se morati povesti rasprava. Ne mora nužno o proračunu. Može i o tome kako je danas hladno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara