Nogalov pomoćnik: To je kao da Guardiolu smijeniš uoči finala Lige prvaka

Nogalov pomoćnik: To je kao da Guardiolu smijeniš uoči finala Lige prvaka
Foto: N1

POMOĆNIK ravnatelja dječje bolnice Srebrnjak Davor Plavec gostovao je u Točki na tjedan N1 televizije gdje je rekao da nitko iz moralnih razloga ne može prihvatiti da sjedne u stolicu Bore Nogala jer svi smatraju da je on protupravno smijenjen.

Komentirao je navode iz Grada Zagreba kako su zapošljavani ljudi koji nisu imali kvalifikacije rekavši da nikada nisu zapošljavali bez natječaja i znanja Upravnog vijeća.

>> Zbog smjene ravnatelja djelatnici bolnice Srebrnjak prijete kolektivnim otkazom

"Mislite da bismo mogli proći sve inspekcije HZZO-a, revizije i da se protiv nas ne bi pokrenuo kazneni postupak da se to što se tvrdi iz Grada jest istina?" rekao je i dodao kako je gradski ured radio kontrolu iako uopće nije ovlašten provoditi takvu kontrolu i provoditi ocjenu zakonitosti.

"Mi smo takve kontrole od 2012. do danas prošli više puta od strane onih koji su za to zaduženi i niti u jednom od tih inspekcija nisu nađene osnove da bi se pokrenula smjena ravnatelja." 

O svemu su izvijestili europske partnere

Na pitanje je li ugrožen europski projekt težak 60 milijuna eura, odgovorio je usporedbom da je to sada situacija kao da u Ligi prvaka netko zamijeni Pepa Guardiolu kada dogura ekipu do finala s nekim trenerom iz treće lige.

"Radi se o projektu izuzetne složenosti koji nikada nije izveden u Hrvatskoj pa ni na razini Europe", rekao je Plavec i dodao da su o svemu izvijestili i europske partnere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara