Nogometna utakmica i koncert na Poljudu za obitelji vatrogasaca

BROJNI glazbenici, sportaši i glumci odigrat će humanitarnu nogometnu utakmicu i održati koncert u sljedeći utorak na splitskom Poljudu. Sav prihod, koji se procjenjuje da će biti milijun kuna, bit će uplaćen obiteljima vatrogasaca stradalih na Velikom Kornatu.

Nogometnu utakmicu odigrat će ekipe dviju humanitarnih udruga - Split Stars Team, koja je ujedno i organizator ovog projekta i Cor Unum, udruga koja je odlučila podržati ovu akciju. Zlatna atletičarka Blanka Vlašić trebala bi otvoriti ovaj spektakl.

Goran Karan, inicijator akcije i član Split Stars Teama najavivši veliki spektakl danas u hotelu Westin u Zagrebu istaknuo je da će ovom akcijom cijela Hrvatska pokazati kako suosjeća s obiteljima poginulih i stradalih vatrogasaca te da se očekuje ukupan prihod u iznosu od jedan milijun kuna. Prema riječima Gorana Karana veliki se broj estradnih zvijezda iz Splita odazvao akciji a za ovu će prigodu otpjevati skladbu „Ovo nije kraj“ autora Nenada Ninčevića i Gorana Karana.

Nogometaši, rukometaši, košarkaši, glumci, pjevači, političari

Ministar znanosti, obrazovanja i športa, Dragan Primorac, počasni je predsjednik Cor Unuma, za čiju će momčad igrati Goran Marić, Slaven Milanović-Litre, Vedran Mlikota, Ivica Šurjak, Zlatko Dalić, Mate Bulić, Ivan Buljan, Mario Ančić, Matej Mamić, Zvonimir Boban, Stojko Vranković, Marko Perković Thompson, Dražen Ladić, Franjo Arapović, Stipe Drviš, Ivan Mikulić, Igor Cvitanović, Adrijan Kozniku, Slavko Goluža, Damir Primorac, Joško Jeličić, Veljko Mršić, Slaven Knezović i Robert Prosinečki. 
 
Najavljeno je da će za Split Stars Team između ostalih igrati: Oliver, Giuliano, Ćubi, Alen Nižetić, Tedi Spalato, Dino Rađa, Dražen Zečić, Dejan Računica, Zoran Vulić, Dundo iz Tria Gušti, Goran Karan, Goran Ivanišević, Remi Kazinoti a također je najavljeno sudjelovanje mnogih drugih poznatih s estrade, sporta i društveno-političkog života.
 
Organizatori projekta zahvalili su se na kraju najave svima koji su dali doprinos u organizaciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara