Nova nesreća u Zagrebu: Vozač izgubio kontrolu i skoro zgazio bebu u kolicima, napuhao 1.87 promila

Nova nesreća u Zagrebu: Vozač izgubio kontrolu i skoro zgazio bebu u kolicima, napuhao 1.87 promila

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

JUTROS oko 10 sati vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i naletio na stup semafora na Ilici kod kućnog broja 125.

> Ovo je čovjek koji je skoro ubio bebu u Ilici

Auto je nastavio voziti nogostupom prema ocu koji je gurao kolica s djetetom. Otac je uspio izmaknuti kolica na vrijeme, ali je dijete ispalo iz njih te je prevezeno u Klaićevu.Zbog nesreće je preusmjeren tramvajski promet. Iz ZET-a su izvijestili da tramvajske linije 2, 6 i 11 u smjeru Črnomerca voze skraćeno do Zapadnog kolodvora, a do Črnomerca voze autobusi na izvanrednoj liniji.

Neslužbeno se doznaje da je vozač nakon nesreće bio pozitivan na alkotestu, odnosno da mu je u krvi izmjerena nedozvoljena količina alkohola od čak 1,87 promila.

U zagrebačkoj policiji kažu kako se oko 10 sati zabio u semafor u Ilici kod kućnog broja 125, na mjestu na kojem se nalazila beba u kolicima, njezin otac pravodobno je izmaknuo kolica prije naleta vozila.

Policija je izvršila očevid i protiv vozača je pokrenula prekršajnu istragu, a pokrenut će i postupak u skladu rezultatima istrage, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara