Nova unaprijeđena Nokia N95

USKORO na hrvatsko tržište stiže novi poboljšani model iz Nokije, N95 sa 8GB prostora i mnogim drugim poboljšanjima, najavili su iz te kompanije.

"Naša Nokia Nseries obitelj proširila se dodatnim karakteristikama kod Nokije N95 8 GB, uređaja koji je toliko osoban koliko je i moćan", rekao je Jonas Geust, potpredsjednik odjela Multimedia u Nokiji.

Nokia N95 stekla je veliku popularnost, ali sada dolazi redizajnirana sa jednim od najvećih zaslona (2,8 inča), ugrađenim A-GPS-om, jačom baterijom, te ugrađenom memorijom kapaciteta 8GB.  N95 ima sve karakteristike prethodnika uključujući fotoaparat od 5 megapiksela sa CarlZeiss optikom, Wi-Fi, dvosmjerno klizno kućište, ali jedina "mana" je to što novi model nema utor za SDmicro kartice te je njegov kapacitet ograničen na "samo" 8GB.

Mogućnost nove Nokije je pohranjivanje do 20 sati videa ili 6.000 pjesama što je više nego dovoljno za uživanje. U Nokiji zaključuju kako današnji pojam zabave s ovim multimedijskim računalom, optimiziranim za uživanje u videu, igranju igara ili čak lociranju omiljenih destinacija pomoću A-GPS-a ima sasvim drugo značenje koji oni uspješno prate u korak.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara