Novi detalji nesreće na A3: Kamion se zabio direktno u zadnji kraj autobusa

Novi detalji nesreće na A3: Kamion se zabio direktno u zadnji kraj autobusa
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

U SUDARU kamiona i autobusa koji se dogodio u 12:30 na autocesti A3 između Novske i Okučana poginuo je vozač kamiona, a osam putnika je odvezeno u novogradišku bolnicu, gdje je dvoje zadržano na liječenju, nove su informacije. Kamion je makedonskih registracija, a autobus bosanskohercegovačkih, radi se o autobusu prijevoznika "Božić Koning" iz Bijeljine.

Prometna nesreća dogodila se oko 12:30 sati na dijelu autoceste gdje je promet tekao usporeno zbog još jedne prometne nesreće koja se dogodila nešto ranije. Prema trenutno dostupnim podacima, nesreća se dogodila zbog udara kamiona u zadnji kraj autobusa koji je kočio zbog druge nesreće. Vozač kamiona, makedonski državljanin, poginuo je na mjestu nesreće. 

“U našu bolnicu dovezeno je osam putnika iz autobusa. Jedna osoba ima teške tjelesne ozljede, a jedna je zadržana na promatranju. Ostali putnici su otpušteni”, rekao je za Hinu ravnatelj novogradiške bolnice dr. Josip Kolodziej.

Prema svjedočenju putnika iz autobusa, u trenutku udara autobus se kretao usporeno prema mjestu prethodne nesreće. U autobusu su prema Njemačkoj putovali radnici iz BiH.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara