Novi detalji o ocu koji je ubio djecu: Bio je ljubomoran i išao je kod vračare

Novi detalji o ocu koji je ubio djecu: Bio je ljubomoran i išao je kod vračare
Foto: Facebook

ADMIR Sović, otac koji je u obiteljskoj kući zaklao svoje troje djece i potom se objesio, posjećivao je vračaru koja se bavi takozvanom crnom magijom, piše Blic. Na taj način pokušao je doznati zašto mu je žena otišla od kuće.

Djeca koju je ubio vlastiti otac pokopana su u nedjelju, a na sprovodu je bilo na tisuće ljudi. Njihov otac i ubojica pokopan je u subotu, a na sahrani su bili samo članovi najuže rodbine.

U vračare je išao jer je mislio da je Lejli, njegovoj supruzi, "nešto napravljeno" i da ga zbog toga želi napustiti. To je otkrio Admirov prijatelj koji je dodao i da je Admir bio izuzetno ljubomoran suprug koji nije volio kad mu žena odlazi od kuće. Smetalo mu je, kaže, i kad je išla u posjet rodbini u Sarajevo.

"U ponedjeljak sam bio kod Admira kući, pili smo kavu. On mi je rekao da je bio kod neke žene za čarke koje ta žena pravi. Želio je vidjeti da netko nije podmetnuo njegovoj ženi Lejli", rekao je njegov prijatelj Asim Delić. Nije želio otkriti puno više, a sve će, kaže, reći policiji.

Javnosti su se proteklih dana obratile i Lejline prijateljice, posebno jedna poznanica koju je upoznala preko društvenih mreža. Dvije žene su u međuvremenu postale bliske.

"Lejlu sam upoznala slučajno na društvenim mrežama i od tad smo se počele dopisivati. Počela sam joj pričati svoju životnu priču, a ona meni svoju. Počela mi se otvarati sve više i više, to me dovelo do suza", ispričala je jedna njena prijateljica.

Kako tvrdi, Lejla joj se žalila da je radila teške fizičke poslove, da je odlazila u šumu i cijepala drva. Pored žalbi, Lejla je, navodno, slala i fotografije na kojima je izudarana.

"Počela sam svako malo od nje dobivati slike na kojima je crna od udaraca i sada mi je žao što ih nemam da mnogi vide da ona nije otišla tek tako. Pitala sam je gdje joj je muž i zašto ona radi muške poslove, a ona mi je rekla: 'Eh, ne pitaj. Da ja ne radim djeca ne bi imala što jesti''', tvrdi Lejlina prijateljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara