Srpska manekenka dovodi elitne prostitutke hrvatskim poduzetnicima?

Foto: Arhiva

NAKON što je hrvatska policija nedavno razbila jedan od krakova dobro uhodanog lanca elitne prostitucije na Balkanu, u Srbiji se već počeo razvijati novi sličan lanac. Kako piše beogradski tabloid Press, poznata srpska voditeljica i manekenka nedavno je otvorila modnu agenciju koja služi kao paravan za VIP prostituciju.

Prema saznanjima Pressa, starleta koja je nedavno otvorila modnu agenciju vikendom odvodi po nekoliko prostitutki u Hrvatsku, gdje podvodi djevojke hrvatskim poduzetnicima! Starleta, koju Press opisuje kao atraktivnu brinetu, prije samo nekoliko dana u Hrvatskoj je provela jedan takav produženi vikend.

"Ta starleta odvela je u četvrtak djevojke u Hrvatsku, gdje su bile do nedjelje navečer. Boravile su u Puli i Rovinju, a cijelo vrijeme bile su u društvu jednog poznatog hrvatskog poduzetnika i njegovog prijatelja. Bez obzira na to, nisu se skrivale od očiju javnosti. Viđane su na ručkovima i večerama u najelitnijim i najprometnijim restoranima i hotelima", tvrdi izvor Pressa.

U tekstu se dodaje kako je poznata manekenka na put u Hrvatsku otišla nakon što se vratila iz Crne Gore, gdje je pobjegla od loših priča koje su zadnjih dana o njoj kolale po srpskim tabloidima. U Hrvatsku je navodno povela tri prostitutke, među kojima je jedna Beograđanka koja je, tvrdi Press, bila vrlo poznata u krugovima crnogorskih narko-kriminalaca.

Radi se o djevojci koja se, tvrdi izvor Pressa, najprije zabavljala s jednim narko-bosom, a zatim i sama postala jedna od prostitutki u tim krugovima. Njen bogati ljubavnik navodno ju je redovito vodio u Kinu, gdje je kupovala odjeću za butik u centru Beograda koji joj je kupio. S njim je navodno ljetovala u elitnom crnogorskom hotelu "Splendid", gdje se upoznala s mnogim poznatim osobama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara