"Novi list" i "Glas Slavonije" proslavili uspješnu poslovnu godinu

POSLOVNU godinu prigodnim su domjenkom u Novinarskom domu u Zagrebu večeras proslavili medijski partneri riječki "Novi list", "Glas Slavonije", "Karlovački list" i Izdavačka kuća "Adamić".

Ocijenivši ovu godinu uspješnom, direktor "Novog lista" Zdenko Mance najavio je sutrašnju skupštinu Medijskog centra "Glasa Slavonije", na kojoj će biti obznanjeno vlasničko povezivanje te medijske kuće s "Novim listom". Mance je istaknuo kako je "ponosan stvaranjem vlasničke strukture koja će hrvatskim poduzetnicima omogućiti da u ovim teškim vremenima drže glavu iznad vode".

Direktor Medijskog centra "Glasa Slavonije" Ivan Vrkiš podsjetio je da su najavu suradnje osječkog i riječkog dnevnog lista mnogi dočekali s podsmijehom "kao suradnju Sorosa i HDZ-a". "Pokazali smo da u ovom projektu nema ni Sorosa ni HDZ-a", kazao je Vrkiš, zahvalivši vlastima na odlasku što su "Glasu Slavonije" "oprostile" 3,5 milijuna kuna poreza na dobit i tako omogućile toj medijskoj kući da postane profitabilna tvrtka.

Okupljene je pozdravio i predsjednik Hrvatskoga novinarskog društva Dragutin Lučić, zaželjevši im poslovni uspjeh te da "još više rade na boljitku zemlje i podizanju novinarskih standarda u Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na domjenku su viđeni i zagrebački dogradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Foruma hrvatske sloge Zdravko Tomac, zamjenica predsjednika DC-a Vesna Škare-Ožbolt i sindikalni prvaci Krešimir Sever i Boris Kunst.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara