Novosađanin bacio suprugu u Dunav? "Bili su skladan par i uvijek sretni zajedno"

Novosađanin bacio suprugu u Dunav? "Bili su skladan par i uvijek sretni zajedno"

Foto: Facebook/Wikipedia

NOVI SAD je u šoku nakon što je muškarac navodno bacio suprugu u ledeni Dunav. Sumnja se da je Zoran Grahovac u noći s četvrtka na petak nakon svađe gurnuo suprugu Marijanu s novosadskog Mosta slobode. No, policija nije isključila mogućnost da je Marijana nakon svađe sama skočila u rijeku.
 
Ronioci su u petak i subotu tražili Marijanino tijelo u Dunavu. Kako Blic neslužbeno doznaje, potraga je trajala cijeli vikend do mraka i zaustavljena je kod Beške, 30-ak kilometara od Novog Sada. Susjedi bračnog para Grahovac tvrde da su "skladan par".
 
"Bili su sretni zajedno"
 
"Oboje su profesori u školama, vrlo kulturni ljudi. Žive tu već sedam-osam godina. Zoran radi u srednjoj obrtničkoj školi, a Marijana je profesorica likovne kulture. Uvijek smo ih viđali zajedno nasmiješene kako se drže za ruke", kažu susjedi.
 
Par ima 10-godišnju kćer i navodno su planirali otići živjeti u inozemstvo. Zoran se žalio zbog financijskih problema i stambenog kredita, kažu njegovi kolege iz škole.
 
Grahovac je uhićen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu gurnuvši je s mosta. Navodno se par te večeri jako svađao i Zoran (45) je bio nasilan prema Marijani (40) koja je tražila da je pusti iz automobila dok su bili na mostu. On je pozvao policiju rekavši da se njegova žena bacila s mosta. Potraga za Marijanom se nastavlja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara