Novosti u ponudi za pravne osobe Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Novosti u ponudi za pravne osobe Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

ODJEL za pravne osobe HAAB uvijek se trudio svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu uz što povoljnije uvjete i uvijek je među prvima koji korigiraju svoje uvjete u korist klijenata.

Tradicionalno pratimo uvjete tržišta i poslujemo u skladu s tržištem i potrebama klijenata. Naše nove usluge i proizvodi prošle godine naišli su na velik interes te i u ovoj godini sustavno prilagođavamo svoju ponudu tendencijama na financijskom tržištu.

1. KAMATE NA A VISTA SREDSTVA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Od 15. travnja Odjel poslovanja s pravnim osobama Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. povisio je kamatnu stopu na a vista sredstva u HRK na 1,25%. Tako sad Hypo Alpe-Adria-Banka pravnim osobama nudi jednu od najpovoljnijih kamatnih stopa za sredstva na transakcijskim računima deponenata.

2. MASTERCARD ELECTRONIC BUSINESS KARTICA

MasterCard Electronic Business kartica namijenjena je prvenstveno segmentu malog i srednjeg gospodarstva, kao i obrtnicima.

Ova kartica upotpunila je ponudu za pravne osobe platnim rješenjem u skladu sa svjetskim trendovima poslovanja i prvi put je izdana u Hrvatskoj u suradnji MasterCarda i Hypo Alpe-Adria-Banke. Uz ovu karticu moguće je podizati gotovinu na bankomatima i plaćati račune na prodajnim mjestima s POS-om.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara