Objavljen foto-robot napadača na dječake

Objavljen foto-robot napadača na dječake
POLICIJA je s ozlijeđenim dječacima, koji su prema najnovijim informacijama izvan životne opasnosti, obavila detaljan obavijesni razgovor, te je prema opisu dječaka izrađen foto-crtež počinitelja, javlja Bjelovar.com.

Radi se o muškarcu starosti oko 30 godina, visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, crne ravne kose duljine do ramena, začešljane unatrag iza ušiju. Bio je obučen u majicu kratkih rukava, crvene boje, okruglog izreza oko vrata i plave traperice, a na nogama je imao crne cipele visine iznad gležnja. U pratnji muškarca bio je pas izgledom nalik na vučjaka, ali nešto manji i tamnosmeđe boje.

Policija moli građane da u slučaju svih korisnih saznanja uz kazneno djelo ili počinitelja izvijeste Policijsku upravu Bjelovarsko-bilogorsku, odnosno najbližu policijsku postaju na broj telefona 92.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga za manijakom u kojoj sudjeluju djelatnici interventne jedinice policije Bjelovar i policijski službenici PP Bjelovar i dalje se nastavlja.

Koristeći se kriminalističkim evidencijama, izdvojene su pojedine osobe koje bi po bilo kojem kriteriju mogle doći u obzir kao eventualni počinitelji konkretnog kaznenoga djela, te se za njih obavljaju provjere alibija.

U ponedjeljak oko 15 sati u bjelovarskom prigradskom naselju Trojstvenome Markovcu nepoznati je muškarac napao dvojicu dječaka, starih 9 i 11 godina, te im zadao teške ozljede nožem. Prema informacijama liječnika jednom je dječaku napadač želio odrezati genitalije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara