Objavljen uzrok smrti vijećnice Živog zida

Objavljen uzrok smrti vijećnice Živog zida
Foto: Rijeka.hr

OBAVLJENA JE obdukcija nad riječkom gradskom vijećnicom Živog zida Živog zida Mirjanom Jukić koja je jučer pronađena mrtva u svom stanu. 

Obdukcijom je utvrđeno kako je riječka gradska vijećnica Mirjana Jukić umrla prirodnom smrću, izvijestili su iz riječkog Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku, a prenosi Novi list

Našla ju je susjeda, imala je 48 godina

Jukić je imala 48 godina.  Iz riječkog Živog zida su javili da ih je o tragičnom događaju izvijestila njezina susjeda koja ju je vidjela kroz prozor kako leži na podu u stanu.

Mirjana Jukić rođena je 20. travnja 1970. godine, a u Gradsko vijeće ušla je prije dvije i pol godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih. Kao gradska vijećnica nije se previše eksponirala, ali upućeni kažu da je bila jako angažirana kad je riječ o socijalnim pitanjima.

Krajem prosinca prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo velike napade prema njoj od kolega iz Živog zida. Tada se razišla s kolegama, ali na stranicama Grada Rijeke još uvijek stoji da je pripadnica Živog zida.

Oglasio je Živi zid

"O ovom tragičnom događaju nama je javila njezina susjeda koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula.

Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s obitelji i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovaj tjedan radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba", naveli su ranije iz Živog zida za Novi list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara