Obrat na suđenju ženi koja je zaklala muža. Majka ubijenog: Nije ga ubila sama

Obrat na suđenju ženi koja je zaklala muža. Majka ubijenog: Nije ga ubila sama
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NA ŽUPANIJSKOM sudu u Varaždinu nastavljeno je suđenje 30-godišnjoj Kseniji Topolovčan koja je lani u travnju zabila nož u srce svom suprugu, 39-godišnjem Mirku, i tako ga ubila.

Danas je na sudu svjedočila svekrva optužene Branka Peršić. Kazala je da je između njezinog sina i Ksenije bilo sukoba i razmirica. Također je iznijela svoje viđenje događaja kobnog dana. Tvrdi da su Ksenija i njezin bivši suprug, odnosno otac ubijenog Mirka, bili u vezi.

"Ksenijina majka mi je rekla da je Ksenija imala nešto s mojim bivšim mužem, odnosno da su njih dvoje bili u vezi", kazala je na sudu Peršić.

Tvrdi i da je upravo njezin bivši suprug pomogao Kseniji ubiti Mirka.

"Smatram da optuženica vjerojatno nije sama počinila kazneno djelo. Prostorija u kojoj se dogodilo ubojstvo je mala i nije moguće da se tamo vodila nekakva borba", kazala je.

Podsjetimo, Ksenija Topolovčan optužena je da je 9. travnja 2018. godine u obiteljskoj kući u Budančevici u Koprivničko-križevačkoj županiji pod utjecajem alkohola nožem ubila svog supruga Mirka Topolovčana. On je preminuo na putu do bolnice, a utvrđeno je da je optužena tada imala 2,60 promila alkohola u krvi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara