Obrazovna zaklada tvrke Oracle ugošćuje pobjednike natječaja na događaju ThinkQuest Live 2004

OBRAZOVNA zaklada Oracle Education Foundation objavila je da će ugostiti pobjednike natječaja ThinkQuest na predstojećoj konferenciji Oracle® OpenWorld San Francisco 2004, koja će se održati od 6. do 9. prosinca u Moscone Centeru.

Više od 100 pobjednika ThinkQuesta, njihovih trenera i roditelja uveličat će godišnju priredbu ThinkQuest Live koja će se održati tijekom konferencije, što će činiti dio njihove nagrade i priznanja za ostvarene rezultate. Timovi će sudjelovati u obrazovnim i rekreativnim programima u sklopu priredbe ThinkQuest Live. Uz to, učenici će u paviljonu za ThinkQuest imati i priliku pokazati svoja web-mjesta kojima su zaslužili nagrade.

Program će biti zaključen banketom u čast pobjedničkih timova. Nagrade će osobno uručiti članovi Vijeća direktora zaklade i predstavnici uprave tvrtke Oracle, među kojima će biti i predsjednik nadzornog odbora Jeff Henley i predsjednik uprave Safra Catz. “ThinkQuest omogućuje učenicima da promijene svijet”, rekao je Van Truong, učenik i osvajač prve nagrade.

“Sudjelovanje u ThinkQuestu pomoglo mi je da shvatim da fizičke i jezične prepreke zapravo nisu važne. Ovo natjecanje čini svijet manjim mjestom, mjestom na kojem nema granica u komunikaciji i na kojem mladi ljudi mogu iskoristiti nove obzore kako bi ga učinili još boljim.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Timovi koji su osvojili nagrade za ciklus ovog natječaja započet u listopadu 2003. godine izabrani su između gotovo 400 web-mjesta koja su ušla u konkurenciju i koja predstavljaju 29 nacija, a istaknuli su se obrazovnom vrijednošću, kvalitetom sadržaja, tehničkom kvalitetom i vještinom kojom su učenici iskoristili moć Interneta kako bi olakšali učenje.

Pobjednička web-mjesta mogu se razgledati na adresi http://www.thinkquest.org/winners

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara