Obustavljeno povlačenje radnika "Đure Đakovića" iz Libanona

Obustavljeno povlačenje radnika "Đure Đakovića" iz Libanona
DIREKTOR slavonsko-brodske tvrtke Đuro Đaković Montaža d.d. Darko Katić rekao je u četvrtak da će najavljeno povlačenje radnika tvrtke iz Libanona zbog novonastale situacije, odnosno Izraelskog napada na tu zemlju, biti obustavljeno.

"Svi su u ovom trenutku na sigurnom i izvan opasnosti. U dogovoru s našim naručiteljem KHD iz Njemačke i njihovom odlukom, za sada nema povlačenja. O novonastaloj situaciji bit ćete na vrijeme obaviješteni", rekao je direktor.

Uskoro se očekuje privatizacija tvrke Đuro Đaković Montaža. Ona se, kaže gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, mora obaviti što prije kako strani i domaći zainteresirani strateški partneri ne bi investirali u neke druge zemlje.

"Ukoliko propustimo ovu mogućnost, bojim se za daljni opstanak i razvoj ove uspješne tvrtke, a samim tim i grada. Đuro Đaković Montaža čini značajan doprinos proračunu, najveći je gospodarski subjekt u gradu i zapošljava velik broj ljudi, a samim tim i velik broj obitelji.", rekao je gradonačelnik Duspara.

V.Š.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara