Od 2. ožujka na kioscima nove dnevne novine "24sata"

Od SRIJEDE, 2. ožujka, na hrvatskom medijskom tržištu naći će se nove dnevne novine "24sata", koje za pokreće austrijski medijski koncern Styria Medien AG, izvijestili su danas izdavači.

Glavni urednik dnevnika "24sata" bit će autor Indexa Matija Babić, a novine će obrađivati dnevne događaje i teme iz svih područja života, uključivo politiku, gospodarstvo, šport i zabavu. Izlazit će svaki dan na 48 do 64 stranice u boji, uz tri tjedna priloga na 24 stranice, a stajat će tri kune.

Kako se ističe u priopćenju, prvi dio novina "News 24" donosit će "najaktualnije vijesti iz Hrvatske, te susjednih država bivše Jugoslavije i svijeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
K tomu novine će svaki dan donositi potanko obrađenu temu, vijesti iz društva, športska izvješća, dnevni savjetnik, nagrade za čitatelje, te rubrike o televizijskom, kinematografskom, klupskom i kazališnom programu.

Styria navodi da su "24sata" novine u cijelosti osmišljene za hrvatsko tržište, a čitateljima najavljuje mnoštvo promjena u odnosu na sadašnja dnevna izdanja.

Vijesti će se obrađivati bez cenzure ili uvriježenih tabua, a bit će predstavljene na prirodan i svima razumljiv način, kažu u Styriji, koja već izdaje "Večernji list". Također, navode, manji format, izgled i dizajn, koji naglašava važnost fotografije kao jednog od osnovnih nositelja informacije, prilagođen je suvremenom čitatelju.

Prvo izdanje novih dnevnih novina bit će tiskano u nakladi od oko 300.000 primjeraka. Novine će biti objavljivane i na Internetu na adresi www.24sata.hr.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara