Od sutra web imenik na T-Portalu

WEB imenik je servis T-Portala koji pruža uvid u postojeće stranice hrvatskoga weba. Trenutačno je najbrojniji web katalog u Hrvatskoj, s više od 20.000 linkova podijeljenih u više od 250 kategorija.

Glavninu sadržaja web imenika čine linkovi razvrstani u 12 glavnih kategorija (Hrvatska, Zakonodavstvo i politika, Turizam i putovanja, Obrazovanje, Kultura i umjetnost, Gospodarstvo, Informatika, Mediji, Društvo, Znanost i istraživanja, Sport i Zabava) pri čemu korisnici imaju mogućnost ocjenjivanja i komentiranja linkova, što podiže kvalitetu imenika.

Najbolje ocijenjeni linkovi se mogu vidjeti klikom na istoimeni link, a postoji i link na najposjećenije stranice. Tu je i tjedna preporuka izabrana od strane administratora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Web imenik je dostupan svim korisnicima, a osnovna mu je prednost što oni sami mogu odabrati željene kategorije u kojoj se nalaze pripadajući linkovi te pojmove pretraživati pomoću tražilice, upisivanjem relevantnog pojma. 

Registrirani korisnici moći će sastaviti popis svojih favorita koji će im biti dostupan prigodom svakog ponovnog posjeta Web imeniku nakon upisa korisničkih podataka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara