Od Svetog Roka do Maslenice promet otvoren samo za osobna vozila

Od Svetog Roka do Maslenice promet otvoren samo za osobna vozila
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ZBOG vjetra je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena samo za osobna vozila, a obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog, izvijestio je u ponedjeljak kasno poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostom (I. i II. skupina vozila).

U priobalju puše bura, povremeno s olujnim udarima, posebice podno Velebita. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Lici i Gorskom kotaru i istočnoj Slavoniji. Mogući su odroni. Promet je pojačan u priobalju, posebice duž Jadranske magistrale te pojedinim graničnim prijelazima.

HAK upozorava na izvanredne situacije na autocestama: Predmet na kolniku na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanić Grad i Križ u smjeru Bregane; vozilo u kvaru na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Varaždin i Ludbreg u smjeru Goričana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara