Odmetnici iz Živog zida organiziraju akciju za spas Fine: "Ako vas još nisu ovršili, pomozite"

Odmetnici iz Živog zida organiziraju akciju za spas Fine: "Ako vas još nisu ovršili, pomozite"

Foto: FAH

ODMETNICI iz Živog Zida, okupljeni u stranku Slobodna Hrvatska, sutra organiziraju akciju pod nazivom "Dajmo da imaju – pomoć za FINA-u".

Prosvjedna akcija održat će se na adresi Trg svibanjskih žrtava 1995. br. 1 u 10 sati. Cilj performansa je "ukazivanje na financijske probleme u kojima se našla naša državna agencija".

"Sve lošiji pokazatelji poslovanja, trend višegodišnjeg smanjenja dobiti kojeg neizostavno prati i porast broja zaposlenih, prvi su pokazatelj alarmantnog stanja u našoj središnjoj državnoj agenciji.

Akcijom Dajmo da imaju – pomoć za FINA-u Slobodna Hrvatska želi senzibilizirati građane u pokušaju da se spasi brod koji se opasno nagnuo, te moli građane koji su u mogućnosti, a FINA ih još uvijek nije blokirala ili ovršila, da u skladu sa svojim financijskim i materijalnim mogućnostima pomognu u prikupljanju materijalnih sredstava kao što su papiri, grafitne i kemijske olovke, brisači, šiljila, spajalice i ostali uredski pribor te diskete, CD-i i sličan pribor.

Ovakav humanitarni pristup u konačnici bi mogao proizvesti pozitivan financijski učinak za poslovanje FINA-e te bi šanse za opstanak i daljnji rad ove naše financijske agencije bile znatno uvećane.

Ukoliko se ovaj pilot projekt pokaže uspješan, Slobodna Hrvatska će odrediti datum i vrijeme prikupljanja pomoći", priopćili su iz stranke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara