Održan Dan Končara u Comelu

CJELODNEVNA akcija "Dan Končara" održana je u prostorima prodajnog centra tvrtke Comel, na adresi Maksimilijana Vrhovca 11 u Karlovcu. Želja tvrtki Končar-INEM i Comel bila je približiti marku Končar računala što širem krugu zainteresiranih korisnika. S time na umu prezentirana je ponuda Končar računala, te je održana demonstracija bežične mreže u koju su bila uključena dva prijenosna računala i poslužitelj, a demonstrirana je i video-konferencija putem bežične veze korištenjem Microsoftovog NetMeeting softvera.

"Nakon ove uspješne akcije želja nam je prije svega zahvaliti na podršci koju nam je pružila tvrtka Comel. Izrazito nam je drago da smo osnažili našu prisutnost i distribucijski kanal u Karlovačkoj županiji, te vjerujemo kako ćemo u što skorije vrijeme to učiniti i u ostalim županijama u Republici Hrvatskoj", izjavila je Branka Milašin, koordinatorica mreže distributera u tvrtki Končar-INEM.

"Comel je već dugi niz godina ovlašteni partner svjetski poznatih tvrtki kao što su HP Compaq, IBM, Toshiba, Asus, Fujitsu-Siemens i drugi. Ponudu za partnerski ugovor Končar INEM-a rado smo prihvatili. Testirali smo njihov proizvod, vidjeli da je konkurentan poznatim svjetskim proizvođačima i nije bilo razloga da ga ne stavimo u naše prodajne vitrine. Dapače u taj proizvod ugrađen je rad naših ljudi i prodajom takvog domaćeg proizvoda dajemo podršku hrvatskoj informatičkoj industriji", rekao je Darko Capan, direktor tvrtke Comel.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara