Opasna punica iz SAD-a: Pucala u bivšeg zeta zbog svađe oko trogodišnjeg unuka

Screenshot: ABC News

AMERIČKI policajci su uhitili 66-godišnju baku Cheryl Hepner koja je iz pištolja pucala u svoga bivšeg zeta zbog svađe oko skrbništva nad trogodišnjim sinom.

Žrtva, Salvatore Miglino, je cijeli bakin napad na njega snimio svojim mobitelom te je to glavni dokaz u istrazi. Incident se dogodio kada je 39-godišnji Miglino došao pokupiti sina kako bi ga odveo na dogovoreno druženje. Njegova bivša punica je stajala na pragu kuće sa dječakovim ručnikom i torbom, piše ABC News.

Baka lagala policiji, demantirala je snimka na iPhoneu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sudeći prema njegovoj priči, kada ju je pitao da mu da stvari, ona je izvukla pištolj i počela pucati", kazala je glasnogovornica Ureda šerifa okruga Broward, Dani Moschella. Miglino je dva puta pogođen iz Berette. Dva metka su ga pogodila u rame i plućno krilo. Iako je bio ozlijeđen, baki je uspio oduzeti pištolj te je pozvao pomoć dok se vozio automobilom.

I Hepner je također pozvala policiju, no imala je sasvim drugu priču. Policajcima je kazala da je bivši zet izvadio pištolj i uperio ga prema njoj, a potom se odvezao. Dispečeru je napomenula i da zet i njezina kćer prolaze kroz "strašan razvod". No, snimka na Miglinovom iPhoneu govori potpuno drugu priču. Na snimci koja traje 58 sekundi čuju se tri pucnja iz pištolja. Potom se čuje Miglinov glas. "Ne mogu vjerovati da si to učinila. Ne mogu vjerovati... Ne mogu vjerovati da si me jebeno upucala", kazao je Miglino.

Objasnio je da je snimao posjet zato što je "znao da će se dogoditi nešto glupo". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara