Opet gužva pred Paganinijem: Žrtva sačekuše sukobila se s policajcima

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

MARIO BOLJAT, na kojeg je prije godinu i pol iz sačekuše u Kaštelima pucao Boris Pajić, sukobio se sinoć u Splitu s policajcima, koji su ga uhvatili zbog incidenta pred narodnjačkim klubom Paganini.

U rani jutarnji sat, oko 3.35, stigla je dojava da se veći broj osoba sukobio pred klubom te napustio mjesto događaja. Policajci su imali opis vozila pa su nedaleko od Paganinija zaustavili tri automobila. Boljat je bio za upravljačem BMW-a "trice". Nije htio ići s policajcima, već je jednog službenika udario šakom u trbuh. Ubrzo je svladan te priveden sa još trojicom na obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada nije saznao zašto su ga htjeli ubiti...

Boljat je teško ranjen u sačekuši na groblju u Kaštelima. Pajić, bivši zatočenik zatvora u Zenici, nikada nije otkrio zašto je pucao. Boljat je najprije mislio da je ubojstvo naručio Tomislav Šoljić, poznati kaštelanski reketar, i to zato jer se u diskoteci Monaco sukobio s njegovim kumom Josipom Bodrožićem, koji je lani uhvaćen s većom količinom marihuane pa je u zatvoru pokušao samoubojstvo.

Ipak, Boljat je na koncu zaključio da tome nije tako pa su motivi napada i dalje ostali nerazjašnjeni. Samo mjesec dana nakon što je Boljat ranjen u Kaštelima, na Poljudu je pucano na Lea Paurevića. U oba slučaja, počinitelji su bili na skuteru u pratnji vozača...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara