Oracle Hrvatska proslavio10 godina uspješnog poslovanja

Oracle Hrvatska proslavio10 godina uspješnog poslovanja

JUČER je Oracle Hrvatska d.o.o. svečano proslavio 10. godišnjicu postojanja na hrvatskom tržištu. Tom prigodom su gosp. Alfonso Di Ianni, Oracle Corporation, Senior Vice President, European Enlargement and Commonwealth of Independent States Region i gosp. Marin Tadić, Oracle Hrvatska d.o.o., Managing Director službeno otvorili nov i moderan ured u Zagrebu.

Tvrtka Oracle Software d.o.o. osnovana je 31. svibnja 2004. godine. Počevši s malim brojem stručnjaka i prvim komercijalnim korisnikom u Hrvatskoj, tvrtkom Hrvatska Elektroprivreda, danas se može pohvaliti s timom od 40 domaćih stručnjaka, 400 korisnika i mrežom od 90 partnera. 2002. godine rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu tvrtka Oracle Software d.o.o. preimenovana je u Oracle Hrvatska d.o.o. Poslovni rast od 35 % u prošloj poslovnoj godini dovoljno govori o prihvaćenosti tvrtke Oracle Hrvatska d.o.o. na hrvatskom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svoj deseti rođendan očekujemo u novom uredu, spremni svojom stručnošću i kompetentnošću, pružiti maksimalan doprinos hrvatskom gospodarstvu i Vladi RH u izazovu pridruživanja Europskoj Uniji i NATO savezu. Naša misija je izvući više iz postojeće, nedovoljno iskorištene IT infrastrukture dodjeljujući resurse aplikacijama i korisnicima kada je to potrebno, te smanjiti troškove kroz nekoliko koraka prema «procesuiranju kao usluzi»: standardizacija, konsolidacija i automatizacija" - izjavio je gosp. Marin Tadić, Oracle Hrvatska d.o.o., Managing Director.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara