Oracle predstavio Sensor-Based Services, pomoć tvrtkama pri razvoju RFID1 inicijative

NA KONFERENCIJI RFID Journal Live! Oracle je predstavio Oracle Sensor-Based Services, cjelovito rješenje za upravljanje, analizu i odgovor na podatke iz senzora, kao što je RFID (Radio Frequency Identification Devices).

Oracle Sensor-Based Services omogućuju tvrtkama brzu i jednostavnu integraciju informacija temeljenih na senzorima u poslovne sustave, te automatizaciju i optimizaciju poslovnih procesa, smanjenje rizika te povećanje povrata ulaganja (ROI).

Kako tvrtke testiraju i razvijaju RFID rješenja, dolaze do saznanja da troškovi i složenost razvijanja specijalizirane infrastrukture sprječavaju brojne poslovne prednosti RFID-a, kao što su niži operativni troškovi i bolja transparentnost lanca nabave. Oracle Sensor-Based Services pružaju cjelovite RFID mogućnosti temeljene na provjerenoj Oracle tehnologiji koja uključuje Oracle bazu podataka 10g, aplikacijski server 10g, Oracle Enterprise Manager 10g i Oracle E-Business Suite 11i, u cilju smanjenja troškova i rizika implementacije.

“Kao vodeća svjetska tvrtka ekspresne međunarodne dostave, DHL polaže veliku važnost istraživanju novih i obećavajućih tehnologija kojima bi se povećala učinkovitost poslovanja i pružila optimalna vrijednost za korisnike naših usluga dostave i logistike“, rekao je Trevor Peirce, Global RFID Program Director u DHL-u.

“DHL trenutno završava pilot programe u cijelom svijetu kojima testira RFID tehnologiju uz potporu tvrtki kao što je Oracle. Rani rezultati pokazuju da bi uključivanje RFID mogućnosti u naše operacije moglo biti vrlo korisno te poboljšati transparentnost lanca nabave našim korisnicima i partnerima.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RFID strategije
- Compliance Assistance Package: Oracle pruža tvrtkama cjelovit paket za pomoć pri usklađivanju s postojećim zahtjevima kompanija kao što su Wal-Mart, Department of Defense, Metro ili Target.
- RFID Pilot Kit: Za tvrtke koje testiraju RFID i druge tehnologije senzora, Oracle nudi RFID Pilot Kit za pilot programe i testiranja. Oracle RFID Pilot Kit uključivat će drivere za vodeće RFID čitače, mogućnosti izvještavanja i napredne alate za potporu odlučivanju (Business Intelligence), pružajući tvrtkama trenutni uvid u poslovne procese.
- Enterprise Deployment: Izgrađen na provjerenoj Oracle tehnologiji i aplikacijama; tvrtke mogu početi postepeno te učinkovito razvijati svoje RFID pilot programe koristeći Oracle skalabilnu, pouzdanu i sigurnu Grid infrastrukturu.
Sensor-Centric Applications: Oracle E-Business Suite omogućit će tvrtkama transformaciju i automatizaciju poslovnih procesa koristeći prednosti informacija temeljenih na senzorima. Kao što je nedavno najavljeno, sljedeća verzija Oracle Warehouse Managementa uključivat će RFID mogućnosti kako bi se unaprijedila inventura i osigurala transparentnost lanca nabave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara