Orban upoznao Chucka Norrisa: Ja sam ulični borac

Orban upoznao Chucka Norrisa: Ja sam ulični borac
Screenhot, Video: Facebook (Viktor Orban)

MAĐARSKI premijer Viktor Orban upoznao je američkog glumca i borca Chucka Norrisa. Cijeli njihov susret zabilježen je i objavljen na Facebook stranici Viktora Orbana, a u njihovom razgovoru smo primijetili neke zanimljive izjave. 

Tako je, primjerice, Orban Norrisu rekao kako ga liberali mrze baš kao što u SAD-u mrze Donalda Trumpa, a osim toka rekao je kako je i on zapravo ulični borac. 

Chuck Norris usporedio Orbana s Trumpom

Orban se susreo s Norrisom  jednom kafiću, kako se vidi na snimci te je njega i njegovu ekipu povezao da pogledaju vježbu protuterorističke jedinice. 

"Toliko sam toga pročitao o Vama da mi se čini kao da smo se već upoznali", rekao je Chuck Norris kada je upoznao Orbana. 

Na početku susreta usporedio je Orbana s Trumpom nakon što mu je Orban rekao kako je 90 posto komentara o njemu negativno. 

"Liberali me mrze", rekao je Orban, na što je Norris odgovorio: "Kao Trumpa?". 

"Malo više nego njega", ustvrdio je Orban. 

Orban: Ja sam ulični borac

U djeliću videa koji ih prikazuje dok se voze na pokaznu vježbu protuterorističke jedinice Orban je govorio o svojem porijeklu. 

"Znate, ja sam zapravo ulični borac. Ne potičem iz elita. ja dolazim iz malog sela 40 kilometara odavde", rekao je Orban i ponudio Chucku Norrisu i ženi koja je s njim putovala, da sljedeći put kada budu dolazili posjete  njegovo rodno mjesto ako budu htjeli. 

Chuck Norris je par Orbanu ispričao kako njegov najstariji sin ima 57 godina, baš poput Orbana. Orban mu je pak odgovorio kako njegov otac ima 78 godina, kao i Chuck Norris. 

Kako su se približavali mjestu na kojemu su specijalci održavali vježbu, Orban je govorio kako su ekipe koje se bore protiv terorizma "najjači momci" te kako su oni najviša razina koja brani "naše ljude". 

Norris kaže da su u Mađarskoj najbolje protuterorističke vježbe

Po dolasku se Chuck Norris, koji je poznat po filmovima koje je snimao s Bruceom Leejem, ali i po filmovima i serijama u kojima je sam glumio, pozdravljao s vojnicima koji su sudjelovali u vježbi. U Mađarskoj je, kako javlja Euronews, došao u sklopu humanitarne akcije, što su im potvrdili iz Orbanovog ureda. 

"Chuck Norris posjetio je Mađarsku kako bi održao prezentacije, Tijekom svog posjeta susreo se i s premijerom Viktorom Orbanom", odgovorili su im. Euronews piše kako su se obratili Chucku Norrisu, ali kako još uvijek nisu dobili odgovor. 

Na koncu, kada je odlazio s pokazne vježbe, Norris je prokomentirao kako je slične vježbe vidio širom svijeta, ali kako je u Mađarskoj vidio najbolje. 

Podržao Trumpa i Netanyahua

Žena koja je putovala s njim na koncu se rukovala s Orbanom uz riječi "Prijatelji zauvijek", a Washington Post dodaje kako Chuck Norris putuje sa svojom suprugom. 

Washington Post dodaje kako je Chuck Norris 2016. godine podržao Trumpa za vrijeme predizborne kampanje te kako osim njega podržava i izraelskog premijera Benjamina Netanyahua. Čini se kako na popis političara koje podržava Chuck Norris možemo dodati i Viktora Orbana. 

Kako je cijeli susret izgledao pogledajte u ovom videu: 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara