Orešković pred izbore dao podršku Mostovim ministrima Orepiću i Romiću, te HDZ-ovoj glasnogovornici

Orešković pred izbore dao podršku Mostovim ministrima Orepiću i Romiću, te HDZ-ovoj glasnogovornici

Foto: Hina

PREMIJER u tehničkoj Vladi Tihomir Orešković u kratkoj izjavi u Banskim dvorima dao je podršku svojim kolegama u Vladi, Mostovim ministrima Vlahi Orepiću i Davoru Romiću te glasnogovornici Vlade, HDZ-ovoj Sunčani Glavak uoči nedjeljnih prijevremenih parlamentarnih izbora.

Orešković ističe da je ministar unutarnjih poslov Orepić pokazao "vodstvo i profesionalizam", posebno u pogledu balkanske izbjegličke rute kod čega je, kaže, odlično surađivao sa susjednim zemljama.

Istaknuo je i profesionalnost ministra poljoprivrede Romića te ustvrdio da je bilo "nekoliko izazova" kod kojih je uvijek bio spreman "način soluciju, a ne ostaviti probleme".

Za glasnogovornicu Glavak rekao je da je prvenstveno profesionalno obavljala svoj posao te da je riječ o vrlo sposobnoj ženi koja je pokazala "da dobro razumije ne samo svoj kraj (Međimurje) nego i Hrvatsku".

"Mislim da u Saboru trebamo imati što više žena", dodao je Orešković te svima zaželio sreću na izborima na kojima će glasovati u I. izbornoj jedinici.

Orepić i Romić su na listi Mosta u I. izbornoj jedinici, a Glavak na listi HDZ-a u III. izbornoj jedinici.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara