Ostojić o aferi oko MUP-ove vile u Opatiji: Orepić dila informacije, ovo je osveta Oreškoviću

Ostojić o aferi oko MUP-ove vile u Opatiji: Orepić dila informacije, ovo je osveta Oreškoviću

Foto: Hina

RANKO Ostojić, ministar unutarnjih poslova za vrijeme Milanovićeve Vlade, progovorio je o upravljanju Vilom Costabela za vrijeme njegova mandata.

Podsjetimo, prije nekoliko dana otkrilo se da se u mjesec dana boravka premijerove obitelji u MUP-ovoj vili u Opatiji na reprezentaciju potrošilo preko 100.000 kuna. Policija je onda objavila podatke i za prošlih nekoliko godina po kojima ispada da je u 2015. godini ta cifra bila 293.000,27 kuna.

Ranko Ostojić u Direktu RTL-a branio je svog stranačkog čelnika i bivšeg premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Postoje ugovori između MUP-a i AKD-a. Od mog dolaska 2012. se vode ti troškovi, prije se nisu evidentirali. Imali smo strane osobe, štićene državnike i slično. Nikad tamo nije boravio nitko da to nije bio službeni posjet. Ta vila nije rezidencija, to je štićeni objekt.

Milanović nije bio privatno na Krku helikopterom. Njegova obitelj nije koristila usluge cateringa po sistemu kako se dogodilo kasnije. Objavili su se netočni i neusporedivi podaci. Ova godina još nije završila.

Meni nikad nije palo na pamet da tamo dovedem obitelj. Točno je da su Milanović i obitelj 2015. bili u vili, ali imali su kuharicu i sami su nabavljali hranu.

Ovo je osveta Timu Oreškoviću i zato su ovi podaci izašli vani. Kada ministar unutarnjih poslova daje priopćenje i dila takvim informacijama, to je ugrožavanje štićenih osoba", rekao je Ostojić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara